Werken bij Snoopy

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Kom dan werken bij kinderopvang Snoopy, de leukste kinderopvangorganisatie in de regio!

De kern van jouw werk is dat je, samen met je collega’s, ouders in staat stelt om opvoeding, studie, werk en vrije tijd te combineren. Dit doen we door hen de zekerheid te bieden van een uitdagende, veilige ontwikkelomgeving voor hun kind.
We bieden jou een inspirerende werkomgeving en uitgebreide ontwikkelkansen. Heb jij ambities om je verder te ontwikkelen, dan komen wij heel graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Wij hebben bij Snoopy onze organisatie klein en compact gehouden, verantwoordelijkheden liggen daar waar ze de meeste invloed hebben. Klik op de afbeelding voor een uitvergroting van het organogram. 

Wij hebben de beste medewerkers in huis. Wanneer je bij ons werkt, dan kies je bewust voor ‘onze manieren’, dan pas je bij ons verhaal. Je kunt bij ons aan het werk bij een kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang maar ook bij onze peuterspeelzalen. Dit kan fulltime, parttime en als flex medewerker.

Wij hebben verschillende vacatures voor pedagogisch medewerkers, groepshulpen en huishoudelijk medewerkers. Welke opvangvorm, aantal uren, dagen of tijden bespreken we met elkaar! 
Wij willen graag met jou in gesprek. Ook als je nog geen geschikt diploma hebt, een herintreder bent of je wilt omscholen kun je contact met ons opnemen We kijken dan samen naar vooral de mogelijkheden en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik een uitvergroting van het organogram.

Momenteel zoeken wij…

BSO Kudelstaart                – pedagogisch medewerker voor woe/do/vrij

VSO Kudelstaart                – pedagogisch medewerker voor woe/do/vrij

KDV/BSO Leimuiden         – huishoudelijk medewerker voor 7 uur per week met optie tot uitbreiding naar 10 uur per week per 01.09.2020

KDV Leimuiden                  – pedagogisch medewerker voor woe/vrij 

KDV Rijnsaterwoude          – pedagogisch medewerker voor ziektevervanging di/do
KDV/BSO Rijnsaterwoude  – huishoudelijk medewerker voor 3 uur per week 
KDV/BSO Rijnsaterwoude  – groepshulp voor ma/di/do voor 2,5 uur per dag

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan een app-je naar 06-18748541, mail naar pz@kinderopvangsnoopy.nl of bel Tamara Terpstra, personeelsadviseur op 0172-500469