Werken bij Snoopy

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Kom dan werken bij kinderopvang Snoopy, de leukste kinderopvangorganisatie in de regio!

De kern van jouw werk is dat je, samen met je collega’s, ouders in staat stelt om opvoeding, studie, werk en vrije tijd te combineren. Dit doen we door hen de zekerheid te bieden van een uitdagende, veilige ontwikkelomgeving voor hun kind.
We bieden jou een inspirerende werkomgeving en uitgebreide ontwikkelkansen. Heb jij ambities om je verder te ontwikkelen, dan komen wij heel graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wij hebben de beste medewerkers in huis. Wanneer je bij ons werkt, dan kies je bewust voor ‘onze manieren’, dan pas je bij ons verhaal. Onze medewerkers op de opvanglocaties zijn partners van ouders bij het opvoeden en opgroeien van hun kinderen. Je kunt bij ons aan het werk bij een kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang maar ook bij onze peuterspeelzalen. Dit kan fulltime, parttime en als flex medewerker.

Wij hebben bij Snoopy onze organisatie klein en compact gehouden, verantwoordelijkheden liggen daar waar ze de meeste invloed hebben, klik op de afbeelding voor een uitvergroting van het organogram.

Klik een uitvergroting van het organogram.

Momenteel zoeken wij…

Pedagogisch Medewerkers KDV en BSO

Kan jij op onze opvang er een leuke en uitdagende dag van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben vacatures voor Pedagogisch medewerkers. Welke opvangvorm, aantal uren, dagen of tijden bespreken we met elkaar! Voor de volgende locaties hebben we ruimte om...

Lees meer

Vrijwilligers

Voor de tussenschoolse opvang (voor basisscholen in Woubrugge, Rijnsaterwoude en Kudelstaart): De vrijwilliger zorgt, samen met de coördinator, voor de opvang en verzorging van een groep kinderen tijdens de lunch op school (1,5 uur). De vrijwilligers werken gedurende...

Lees meer