Werken en leren bij Snoopy

Werken en leren in de kinderopvang?

Dan zit je goed bij Kinderopvang Snoopy!

Wil jij werken in de kinderopvang, maar heb je hier nog niet het juiste diploma voor? Met een BOL-, BBL of Hbo-opleiding kun je werken en leren tegelijk. Er zijn veel studies die je kunt volgen om te werken in de kinderopvang. Van een MBO-3 of 4 opleiding Pedagogische medewerker, de opleiding Sport en Bewegen tot aan HBO-bachelor Pedagogiek.

Wat ga jij doen?

Jij stelt ouders op hun gemak, zodat zij met een gerust hart kunnen blijven werken. Je houdt ze op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen en het dagelijks leven van hun kind(eren). Jij, als partner in de opvoeding, betekent veel voor ouders en hun kinderen. Ze kunnen met al hun vragen bij jou terecht, samen met de ouders zorg je voor een goede afstemming tussen thuis en de opvang. Zo kunnen we er voor zorgen dat kinderen zich veilig voelen en zich optimaal ontwikkelen. Jij stimuleert kinderen door de ontwikkeling op allerlei gebied te stimuleren. Het om gaan met emoties, samen spelen en werken en je laat hen kennismaken met een heel gevarieerd spel- en activiteitenaanbod waar thuis niet altijd tijd en ruimte voor is.

Erkend leerbedrijf

Kinderopvang Snoopy is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat scholieren de kans krijgen om te leren in en van de praktijk en wij dragen graag bij aan de ontwikkeling en opleiding van toekomstig pedagogisch medewerkers. Kinderopvang Snoopy betaalt stagevergoeding, conform cao Kinderopvang.

Voor het schooljaar 2021-2022 zijn wij wel op zoek naar leuke en enthousiaste studenten (BOL en BBL) van de opleiding PW-niveau 3 en GPM-niveau 4. Ook zijn er voor dit jaar een aantal plekken vrij voor sport gerelateerde MBO 3 en 4 opleidingen.

Interesse of wil je meer weten?

Stuur een mail met motivatie en bijgevoegd CV naar pz@kinderopvangsnoopy.nl

Klik een uitvergroting van het organogram.

Bekijk de video over werken en leren bij Snoopy

Momenteel zoeken wij…

Pedagogisch medewerkers voor in de flexpool. Welke opvangvorm, aantal uren, dagen of tijden bespreken we met elkaar!  Daarnaast hebben we volgende vacatures:

BSO Leimuiden Maandag, dinsdag en donderdag Per direct
KDV Woubrugge Huishoudelijk medewerker 3,5 uur p/w Per direct
KDV Kudel Maandag, dinsdag en donderdag Per direct
KDV Kudel maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Per 01 oktober
TSO Kudel-Antonius Maandag, dinsdag en donderdag Tijdens 40 schoolweken
Locatiehoofd Leimuiden/Rijnsaterwoude Dagen en uren in overleg Per 01 november
     

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan een app-je naar 06-18748541, mail naar pz@kinderopvangsnoopy.nl of bel Tamara Terpstra, personeelsadviseur op 0172-500469