Werken bij Snoopy

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Kom dan werken bij kinderopvang Snoopy, de leukste kinderopvangorganisatie in de regio!

De kern van jouw werk is dat je, samen met je collega’s, ouders in staat stelt om opvoeding, studie, werk en vrije tijd te combineren. Dit doen we door hen de zekerheid te bieden van een uitdagende, veilige ontwikkelomgeving voor hun kind.
We bieden jou een inspirerende werkomgeving en uitgebreide ontwikkelkansen. Heb jij ambities om je verder te ontwikkelen, dan komen wij heel graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Wij hebben bij Snoopy onze organisatie klein en compact gehouden, verantwoordelijkheden liggen daar waar ze de meeste invloed hebben. Klik op de afbeelding voor een uitvergroting van het organogram. 

Wij hebben de beste medewerkers in huis. Wanneer je bij ons werkt, dan kies je bewust voor ‘onze manieren’, dan pas je bij ons verhaal. Je kunt bij ons aan het werk bij een kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang maar ook bij onze peuterspeelzalen. Dit kan fulltime, parttime en als flex medewerker.

Klik een uitvergroting van het organogram.

Momenteel zoeken wij…

Pedagogisch medewerkers voor in de flexpool. Welke opvangvorm, aantal uren, dagen of tijden bespreken we met elkaar!  Daarnaast hebben we volgende vacatures:

 

 

 

TSO Kudel-Antonius

Maandag, dinsdag en donderdag

Als school weer begint

VSO Kudelstaart

Dinsdag, donderdag en vrijdag

Per direct

BSO Kudelstaart

Vrijdag

Per direct

KDV Woubrugge

Dinsdag, woensdag, donderdag

Per 1 januari

BSO Woubrugge

Maandag, donderdag en/of vrijdag

Per 1 januari

TSO Woubrugge Esselyckerwoude

Dinsdag (mogelijk ook maandag en donderdag)

per 1 januari

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan een app-je naar 06-18748541, mail naar pz@kinderopvangsnoopy.nl of bel Tamara Terpstra, personeelsadviseur op 0172-500469