Werken bij Snoopy

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Kom dan werken bij kinderopvang Snoopy, de leukste kinderopvangorganisatie in de regio!

De kern van jouw werk is dat je, samen met je collega’s, ouders in staat stelt om opvoeding, studie, werk en vrije tijd te combineren. Dit doen we door hen de zekerheid te bieden van een uitdagende, veilige ontwikkelomgeving voor hun kind.
We bieden jou een inspirerende werkomgeving en uitgebreide ontwikkelkansen. Heb jij ambities om je verder te ontwikkelen, dan komen wij heel graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wij hebben de beste medewerkers in huis. Wanneer je bij ons werkt, dan kies je bewust voor ‘onze manieren’, dan pas je bij ons verhaal. Onze medewerkers op de opvanglocaties zijn partners van ouders bij het opvoeden en opgroeien van hun kinderen. Je kunt bij ons aan het werk bij een kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang maar ook bij onze peuterspeelzalen. Dit kan fulltime, parttime, als flex medewerker of parttime als groepshulp.

Wij hebben bij Snoopy onze organisatie klein en compact gehouden, verantwoordelijkheden liggen daar waar ze de meeste invloed hebben, klik op de afbeelding voor een uitvergroting van het organogram.

Klik een uitvergroting van het organogram.

Momenteel zoeken wij…

Pedagogisch Medewerkers KDV

Ben jij degene die onze kinderen een leuke, uitdagende dag kan bezorgen op het KDV of de BSO?!Dan zijn wij op zoek naar jou!Wij hebben vacatures voor flexibel inzetbare Pedagogisch medewerkers( minimaal 12 uur per week, alle dagen beschikbaar, maximaal...

Lees meer

Vrijwilligers

Voor de tussenschoolse opvang (voor basisscholen in Woubrugge, Leimuiden, Rijnsaterwoude en Kudelstaart):De vrijwilliger zorgt, samen met de coördinator, voor de opvang en verzorging van een groep kinderen tijdens de lunch op school (1,5 uur). De...

Lees meer

Groepshulp

Ben jij degene die de handen uit de mouwen wil steken voor onze kinderen op de BSO?Onze groepen raken steeds voller! Daarom zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s.Kinderopvang Snoopy staat voor kwalitatieve kinderopvang voor kinderen van 0 tot...

Lees meer